En Rimbau i la Sibil·la visiten la població de Calvià, Mallorca.

La colla gegantera La Patufa van ser els convidats d’honor de la trobada gegantera de festes del Rei en Jaume de Calvià. 

La colla va viatjar fins a la població mallorquina el primer cap de setmana de setembre de 2019 per celebrar amb la colla de Calvià els 20 anys dels gegants cristians de la població. Així mateix van ser presents doncs a l’estrena de les rèpliques de les figures, construïdes al Taller d’Imatgeria Festiva Guardi de Llinars del Vallès. 

La trobada, on hi van viatjar fins a 40 membres de la colla llinassenca, va consistir en un cap de setmana cultural on vam conèixer la població, el turisme que hi ha i la seva cultura. A la trobada gegantera de dissabte a la tarda hi van participar diverses colles geganteres de l’illa que també van acompanyar els amfitrions en un dia tant especial per a ells. Al final de la cercavila i en el moment dels balls protocol·laris en Rimbau i la Sibil·la van fer el seu ball propi, El Sucre i l’empenta, i seguidament es va presentar la colla a la població com a convidats d’honor d’aquesta trobada especial per a la població. 

Per tancar l’intercanvi la previsió és que la colla de Calvià vingui a celebrar la trobada gegantera de Llinars el proper maig de 2020 o el maig de 2021. 

Aquesta és la segona vegada que els gegants de Llinars surten de Catalunya. La primera va ser a Sella, una petita població d’Alacant a la comunitat Valenciana on van fer un intercanvi cultural geganters, balladors de la colla Giola de gitanes i la Unió Musical l’Aurora de Sella.