El Senyor Galet i la Senyora Neula tornen a portar la màgia del Nadal a Llinars

Van acompanyar les festes i els Llinassencs des de la Fira dels Torrons fins la cavalcada de Reis.

Durant la 25ª fira dels Torrons els senyors de Nadal van fer la seva arribada, com ja és tradició, en un espectacle amb la Nandina, el personatge Nadalenc que els acompanya cada any. L’espectacle repassava totes les emocions que ens porta en Nadal, i els moments amb la familia i amics, és a dir, amb la gent que estimem.

Com sempre, els senyors de Nadal van ser molt ben rebuts. A més enguany l’espectacle va comptar amb la participació activa del públic amb materials que van trobar en un sobre a les seves cadires.

L’espectacle va aplegar gairebé 300 persones de públic que van voler acompanyar els senyors de Nadal en un dia tan especial.

Seguidament els senyors de Nadal van fer una passejada pels carrers de la Fira acompanyats de la Nandina i els músics de la colla i que va finalitzar al Pati d’Armes del Castell.

Tant el Galet com la Neula però van tenir l’oportunitat de passejar pels carrers de Llinars aquestes festes. El passat diumenge, 19 de desembre van participar al Market de Nadal que organitzava la Unió de Botiguers.

En aquesta ocasió els senyors de Nadal van sortir amb els músics de la colla a visitar les parades, paradistes i visitants del Market durant un matí d’ambient Nadalenc.

Per molts uns sorpresa agradable la seva aparició i per d’altres un moment esperat amb ganes per tornar-los a veure.

Finalment durant aquestes festes els Senyors de Nadal van tenir l’oportunitat de viure la nit més màgica de l’any a la cavalcada de Reis i ajudar a Ses Majestats al Campament Reial.

Durant la tarda del dia 4 i el matí del dia 5 van ser presents al Campament reial del Castell nou juntament amb la Nandina. Ells eren els encarregats de donar la benvinguda als menuts a aquest somni Reial.

A més el dia 5 a la tarda, amb una gran il·lusió van acompanyar a Ses Majestats els Reis mags de l’Orient durant la cavalcada de Reis que es va dur a terme des de l’Esportiu fins al Castell Nou i van donar la benvinguda al pati del castell a tots aquells nens que van voler entregar la seva carta.

Alguns dels membres de la Colla Gegantera La Patufa també van ser presents a la cavalcada de reis com a membres de seguretat.