Suspesa la trobada gegantera de Llinars 2020 pel Coronavirus.

La trobada s’havia de celebrar el dissabte, 9 de maig a la tarda amb la colla de Calvià (Mallorca) com a convidats d’honor.  

Després de valorar dues propostes com serien mantenir la data fixada i esperar com evoluciona la pandèmia o aplaça la data de la trobada, la junta de l’associació ha decidit suspendre per aquest any la trobada anual.

Creiem que aplaçar la trobada seria un error pels motius exposats prèviament i decidim anular la trobada definitivament. Som conscients que quan acabi tot plegat hi haurà totes les activitats previstes per les dates del moment, més totes les activitats dels mesos de confinament que s’hi afegiran i serà complicat trobar una data de consens amb totes les colles. 

Pensem però en què fer l’any 2021 ja que celebrarem els 10 anys de colla i cal fer-la grossa. El cap de setmana del 8 i 9 de Maig del 2021 volem celebrar l’aniversari de la colla amb diversos actes durant el cap de setmana. En concret un acte de cada temàtica de figures que tenim, és a dir, un acte de capgrossos, un de gegants i un de bestiari entre altres. 

Aprofitarem per convidar les colles que ens deuran intercanvi d’aquest any i la idea és que la trobada gegantera feta dins aquell cap de setmana sigui de gegants de fora de Catalunya: Mallorca, Navarra, França i València.  Tot això però encara es una idea molt embrionària. 

Anirem publicant informacions i diverses activitats per dur a terme durant el confinament a les nostres xarxes socials.