El Senyor Galet i la senyora Neula tornen a donar la benvinguda al Nadal a Llinars del Vallès amb un espectacle màgic.

Els capgrossos van ser presents a la Fira dels Torrons, al Market de Nadal i al Somni Reial.

Tot i ser un any diferent els senyors de Nadal van tornar a sortir en campanya durant el mes de desembre i fins el 5 de gener. El dissabte 5 de desembre van fer la seva primera aparició en un espectacle que donava la benvinguda del Nadal a Llinars en plena Fira dels Torrons. L’espectacle va comptar amb la participació de la Nandina que ja vam conèixer a l’espectacle d’estrena dels capgrossos el 2019. L’objectiu dels capgrossos aquest any era retornar el somriure a la gent en una època màgica després de passar per un any absolutament complicat per a la cultura, la societat i l’afecte entre les persones. A l’espectacle ban fer el seu ball propi, el Xotis dels Torrons abans de donar el tret d’inici al Nadal.

Al ser en un espai reduït de públic amb distàncies de seguretat i mascareta i entrades comprades prèviament, es van fer dues passades de l’espectacle. Un espectacle que un any més va comptar amb la direcció artística d’Aitor Garrido i amb la producció de l’espectacle per part de la colla Gegantera La Patufa.

Durant les festes de Nadal, el diumenge 13 van participar juntament amb la Unió de Botiguers al Market de Nadal als carrers Santiago Rusiñol i Nou de Llinars. En aquesta ocasió i seguint les mesures sanitàries els músics de la colla van ferir un petit concert de Nadales a la plaça de Santa Maria que va acabar amb l’aparició del Galet i la Neula al ritme del Xotis dels Torrons.

En la seva aparició els capgrossos van ballar a distància dels menuts i es van fer algunes fotos amb els assistents sempre en recinte tancat. L’últim dia que els vam poder veure en públic va ser el 5 de gener. L’ajuntament de Llinars del Vallès amb l’empresa Imatgeria Festiva Guardi va muntar al castell Nou de Llinars el que van anomenar el Somni Reial. Es tracta d’un campament en substitució de la cavalcada de Reis que no es va poder fer per la Còvid i perquè els nens i nenes poguessin veure Melcior, Gaspar i Baltasar. En aquest campament l’espai del Pati d’Armes del Castell hi podíem trobar saludant i ballant al senyor Galet, la Senyora Neula i la Nandina, fent feliços als nens amb un petit regal.