Participació a la mostra de balls de Santa Coloma de Cervelló, la primera sortida fora de Llinars des de l’inici de la pandèmia.

La Colla Gegantera La Patufa va pujar dalt de l’escenari amb els gegants, Rimbau i Sibil·la de Corbera; i la Mulassa.

Més d’una vintena de membres de la colla gegantera La Patufa van prepar camisa, texans, faixa, mocador i espardenyes per tornar a les places dels pobles de Catalunya. La mostra de balls de Santa Coloma de Cervelló va ser la primera sortida que la colla feia fora de Llinars des de la represa dels actes culturals. Actualment la cultura popular i segons les dades del procicat, encara no té permès fer cercaviles pels carrers de la vila com a mesures de seguretat.

La mostra es va fer el passat dissabte, 29 de maig a les 6 de la tarda a la plaça de les Vinyes de Santa Coloma de Cervelló.

En aquesta ocasió Llinars va assistir a la mostra de balls amb els gegants de Llinars, en Rimbau i la Sibil·la de Corbera, que pocs dies abans havien estrenat vestuari; i amb la Mulassa. Ricard Brun i Arnau Guardi van ballar “El Sucre i l’Empenta”, el ball de gegants i Gustavo Honrubia i Ricard Brun van ballar el ball de la Mulassa. Tots dos acompanyats amb la música en directe de la banda del Gíngol. La Mostra de balls de Santa Coloma de Cervelló estava inclosa dins la festa de la Cirera de la mateixa població. De fet l’obsequi de participació a banda del conte per pintar, va ser una caixa de cireres.