El sentiment de Festa Major es transmet a través de les xarxes socials en un any de pandèmia amb el Ball solemne de gegants l’església i les entitats de cultura popular. 

En Rimbau i la Sibil·la van fer el ball de gegants a l’església a porta tancada i l’ofrena a Santa Maria del Prat a la missa de la tarda. 

El Rimbau i la Sibil·la de Corbera van oferir aquest any el seu ball protocol·lari de Festa Major a porta tancada per les mesures sanitàries i la suspensió per par de l’Ajuntament de tota la festivitat. D’aquesta manera l’associació va fer arribar al públic “El sucre i l’empenta” tocat amb flabiol i tamborí de forma solemne a través de les xarxes socials el dia 8 de setembre a les 11 del matí, dia de la patrona de Llinars, Santa Maria del Prat. Alguns membres de la colla van acompanyar els senyors de Corbera al matí de la patrona. 

A la tarda Mossèn Jaume Casas va oficiar la missa de cada dia a dos quarts de 8 del vespre que va dedicar a la patrona Santa Maria del prat, va ser en aquesta missa quan la colla Gegantera La Patufa va fer ofrena del ram que la Sibil·la porta a la mà el dia de la Festa Major. 

La colla Gegantera La Patufa agrupa les associacions de cultura popular en la creació d’un vídeo que recorda els moments més intensos de la Festa Major. 

Per mostrar la sensació i el sentiment del que és no tenir la Festa Major de la població, la colla Gegantera La Patufa va gestionar la creació d’un vídeo que transmetés aquest sentiment en què hi van participar totes les entitats de cultura popular i tradicional que viuen la Festa Major: Trabucaires de Llinars, diables La Piula, Esbart Dansaire, Ball de bastons i Colla gegantera La Patufa. 

Arnau Guardi, president de La Patufa, en va dur a terme al producció entre entitats i la direcció artística i David Auladell, en va dur la producció tècnica i realització. L’edició va anar a càrrec d’Aleix Cànovas.