Èxit rotund a la 6a edició del Correboig, rebatejat com a Correboig Bombolla.

Gairebé 200 participants en 20 grups bombolla van omplir la plaça dels Països Catalans. 

Un any més la colla gegantera La Patufa ha organitzat l’acte més boig de la Festa Major, amb el gegant boig de protagonista, encarat a un públic no infantil i el dinamisme que una Nit jove necessita.

Enguany el Gegant Boig va estar acompanyat de la Xaranga Damm-er i per primer cop, en una edició especial, acompanyat per un speaker tot l’acte. Vam tenir el plaer de comptar amb Pep Callau. 

Els participants estàven en diverses gàbies de grups bombolles i allà tenien cadires per seure i una taula. Se’ls donava una caixa amb l’objequi, enguany no podia ser altre cosa que un “pompero” per a fer bombolles. D’entre les 4 consumicions, en destaquen dues. La primera és la ratafia Maus que va oferir un tast a tots els participants i va repartir adhesius. Una ratafia molt especial pel poble de Llinars. L’altra va ser la tradicional medicina del boig, una beguda creada per a l’ocasió i que aquest cop es va servir en xupitos amb una xeringa.

La xaranga no va parar de tocar i per animar un Correboig estàtil Pep Callau va estar a l’alçada d’evitar qualsevol moment de silenci i aborriment. Una plaça plena de llums de colors al ritme de la música que va tenir moltes sorpreses. Globos gegants per passar-se entre els grups o confetti per a tothom. La Mulassa també va participar de l’acte, el moment més ferotge arrivaba amb ella i la plaça es va omplir d’espurnes de la Mulassa i de les bengales que se’ls va donar a tots els participants. L’acte va acabar amb dos sky dancers blaus i vermells i un castell de focs amb el ball del Gegant Boig.

Tots els participants poden recuperar les seves fotos de grup en àquest àlbum: