La Sança de Llinars, padrina del nou gegantó Freta de Mataró!

La colla gegantera Iluro de Mataró ens convida gaudir d’una trobada festiva per als més petits amb els gegantons Guirbert i Sança

El passat 6 de novembre els nostres gegantons van visitar el centre de Mataró per rebre en Freta. Es tracta d’un nou gegantó que la colla Mataronina va estrenar per als més menuts de la colla. El nom correspon a un dels noms que havia rebut la ciutat antigament.

Per part de la nostra colla, els més menuts van fer l’entrada a l’acte amb en Guirbert i Na Sança i van rebre en Freta a la seva presentació juntament amb el gegantó de Caldes de Malavella, l’altre padri del nou gegantó Mataroní.

A més a més a la presentació vam oferir el ball de gegantons, la “Rumba per unes faldilles” amb música de Xavi Tella, tocada pels músics de la colla i ballat per l’Hugo Brun i la Vanesa Auladell. En acabar van convidar a gaudir d’una petita cercavila per Mataró per acabar berenant amb ells. Una betllada molt festiva per els nens i nenes de la colla ja que aquesta sortida va anar dedicada a ells.