El gegant boig de goma ja pot ser a les teves mans!

La figura més esbojarrada de Llinars ja esta a la venda en versió original i en blanc per pintar-la tants cops com vulguis!

El dia 21 d’abril del 2019 i coincidint amb l’estrena de la nova Patufa i la recuperació de la gitana, s’aposta també per presentar aquest nou producte de marxandatge. Així doncs després de la cercavila de la presentació de la Patufa i la gitana i després d’explicar al públic aquest element els nens i nenes de la colla gegantera van destapar el ninot de goma i a partir d’aquell moment va posar-se a la venda al públic. La figura també va estar a la venda el dia de Sant Jordi i actualment el podeu adquirir a Can Nogueras de Llinars o contactant amb nosaltres. 

L’aposta per aquest element de marxandatge va ser per una gran demanda que va haver-hi a finals de 2018 per la seva atracció entre els més menuts. Per fer realitat el producte es va demanar pressupost a les dues empreses de referència catalanes creant aquests productes. Per una banda l’empresa Festiari i per altre banda la Davallada.

Finalment es va decantar la balança per l’empresa bestiari amb un acabat més fidel i amb els braços mòbils com a bon gegant manotes. 

Així doncs a finals del 2018 s’encarrega la confecció de 200 ninos del gegant boig pintats i 100 de color blanc. El producte es ven en dues modalitats, la modalitat convencional amb els colors del gegant i la modalitat en blanc que es serveix acompanyada d’una caixa de retoladors per tal de que es pugui pintar i esborrar amb aigua tants cops com es vulgui.