Arriba la 6a edició del Correboig, enguany el Correboig bombolla!

Enguany després d’un any de forçada aturada, la colla gegantera la Patufa, presenta la 6à edició del Correboig, una edició que si bé no ha estat gens fàcil d’organitzar, ens farà gaudir d’una nit de festa que tant necessitem els i les joves de Llinars: El Correboig Bombolla.

El Correboig bombolla es durà a terme a la plaça dels països Catalans durant la nit del diumenge 5 de Setembre, la plaça estarà perimetrada per tal de garantir el control d’accés i evitar les aglomeracions. Dins la plaça hi haurà un espai delimitat per a cada grup bombolla, els grups durant l’acte no podreu sortir d’aquest espai que serà la vostra zona de seguretat. Els membres de la organització us serviran les 3 consumicions i el xarrup de medicina del boig al vostre espai mentre que el centre de la plaça s’omplirà de festa, aigua, llum, música, foc i confeti.

L’acte estarà conduit i presentat per l’speaker Pep Callau, i posarà música la xaranga Damm-er, enguany com és habitual tots els participants tindreu el vostre obsequi, a més de moltes altres sorpreses durant l’acte. Els participants que vinguin amb la samarreta de festa major d’enguany tindreu un obsequi extra.

L’acte s’iniciarà a les 21h per tant caldrà que arribeu a les 20.30h. 

Un cop iniciat l’acte i per motius de seguretat no es podrà accedir al recinte tot i tenir entrada. 

Per participar a l’acte us heu d’inscriure en grups bombolla de mínim 5 persones i de màxim 10. 

El preu per a cada participant serà de 5€.

Les inscripcions es faran únicament de forma presencial a la biblioteca de Llinars a partir del dia 30 d’Agost i fins a exhaurir existències, de 9 a 12h i 18 a 20h. 

Recordeu que durant l’acte haureu de respectar en tot moment les indicacions dels membres de la organització, així com les mesures sanitàries. 

La organització es reserva el dret d’admissió per aquelles persones que no compleixin amb la normativa.

En cas d’haver de cancel·lar l’acte per la situació sanitària es retornaran els diners de les entrades, un dia que serà notificat a tots els participants.

En cas de no poder participar al acte per motius aliens a la organització no es retornaran els diners.

Gaudim plegats de la nit més boja de l’any, malgrat que no sigui de la manera que tots i totes voldriem, segur que ben aviat ho podrem tornar a fer com hi estem acostumats.

Gràcies per confiar en nosaltres! Us hi esperem a tots i totes!