El rei Carnestoltes torna a Llinars amb nous personatges a la comparsa.

Enguany amb un sol patge el rei va anar acompanyat d’un Guàrdia Civil, una  senyoreta i un xanquer. 

Un cop més la colla gegantera la Patufa de Llinars ha portat la comparsa del rei Carnestoltes a Llinars. Enguany la comparsa ha tingut novetats i es que és l’inici d’una renovació total dels personatges que la conformen. El guàrdia civil amb algun símbol groc és un dels nous personatges que van sortir al carrer. La senyoreta també és un personatge nou i el xanquer estrenava una roba molt alegre i divertida però a l’hora elegant. Els dissenys  són únics i pensats per la comparsa de Llinars i en previsió de que el 2021 es puguin estrenar 3 personatges més. Tampoc va faltar el gegant boig i el seu acompanyant, l’Esparriot. 

Acabada la cercavila la comparsa va entrar al pavelló municipal d’esports per el concurs de disfresses, i allà, amb el ball del gegant boig i el discurs del carnestoltes, el rei dels poca soltes van donar pas a la desfilada de disfresses. 

Com cada any es va dur a terme el sopar popular i seguidament la música de DJ Jordi Ambròs va omplir el pavelló 1 d’octubre de festa durant la nit.

Els gegants de Llinars, en Rimbau i la Sibil·la van participar un cop més de la cercavila del ball de gitanes que va ser diumenge 23 de febrer al matí vestits de gala amb la indumentària gitana.