Àmplia participació dels capgrossos de la nostra colla a la II Trobada de Capgrossos de Caldes de Malavella!

Els capgrossos de protocol van oferir el seu ball “Confinament per vegans” a la mostra de balls.

El matí del 14 de novembre es va convertir per la colla de Llinars en un matí de capgrossos. La participació Llinassenca a la trobada de capgrossos de Caldes de Malavella va ser la segona trobada amb cercavila que la colla fa des de l’inici de la pandèmia.

Van participar-hi l’`Avi Martí, l’Àvia Maria i el Rovelló explorador; també els capgrossos de protocol Tomàquet, Albergínia, Pebrot i Castanya. Exepcionalment ens va acompanyar el capgròs de la penya barcelonista de Llinars que representa l’exjugador del Barça Carles Puyol.

La colla de Caldes de Malavella va presentar les colles participants a la trobada just abans d’una cercavila que va recòrrer alguns carrers de la vila fins a la plaça de l’església on es va dur a terme la mostra de balls.

A la mostra de balls la colla gegantera La Patufa de Llinars oferir el vall propi dels capgrossos de protocol “Confinament per vegans” amb música de Xavi Tella, tocat pels músics de la colla i coreografia de Sergi Illa i Arnau Guardi; i ballada per Anna Sanchez, Laia Sanchez, Judit Coll i Glòria Auladell.

Una jornada que va acabar amb un ball conjunt de tots els capgrossos participants i amb tots els músics tocant.